Terör örgütü IŞİD'in faydalandığı kaynak kitapların basımını yapan Guraba Yayınevi'nin kurucusu Abdullah Yolcu, AKP'ye oy verilmesini çünkü AKP ile ‘rayına oturtmak istedikleri düzenin içine gireceklerini' ve ‘Şeriat paketini çıkaracaklarını' söyledi.

Birgün gazetesinden Hüseyin Şimşek'in haberine göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın halk kütüphanelerine dağıttığı ve IŞİD militanlarının kaçarken bıraktığı eşyalar arasında bulunan kitapların basımını yapan Guraba Yayınevi'nin kurucusu Abdullah Yolcu, internet ortamında paylaşılan bir ‘sohbet'te AK Parti'ye oy vermenin vacip olduğunu, oy vermeyenlerin vebal altına gireceğini ifade etti.

'DÜZENİN İÇİNE GİRECEĞİZ'

6 IŞİD militanının AKP üyesi çıktığı İzmir'de çalışmalar yapan Yolcu, Selefi hareketin kendisini Türkiye'de ‘görevlendirdiğini' söyledi.

Yolcu, IŞİD militanları için, "Onlar kafir değil iyi niyetlidir. Militanlarının yüzde 70'i inşallah şehit olmuştur. Onlardan geriye kalanlara yardım edin" derken AK Parti ile ‘şeriatın geleceğini' de kaydetti.

Yolcu, "Türkiye, 10 senedir siyahtan beyaza geldi. Bize vaciptir, AK Parti'ye oy vermemiz lazım. AK Parti İslam için çalışıyor" sözlerini sarf etti.

'OY VERMEYEN VEBAL ALTINA GİRER'

Oy kullanmanın haram olduğunu söyleyen dini alimlere tepki gösteren Yolcu, oy vermeyenlerin AKP'nin yolunu kesmemek için susması gerektiğini belirtti.

Yolcu, "AK Parti'ye oy vermek vaciptir. Saflar ayrılmıştır. Biz şu an çok iyi gidiyoruz. AK Parti'ye oy vermeyen vebal altına girer. Bütün alimler bizim arkamızda. Bu ekip başımızdan ayrılmasın. Seçimler kırılma noktasıdır. Ya rotayı tamamlarız ya da yolda yarıda kalırız. Biz dünya ile savaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Birgün / Hüseyin ŞİMŞEK

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr