Bugün sabah saatlerinde Fransız NWE sitesi çok farklı bir haber ile gündem oluşturdu. Haberin konusu ise yeni iPhone. Apple’ın SE takısını eklediği yeni akıllı telefonu ortaya atılan iddialara göre Mart ayının ortalarında tanıtılacak. Apple’ın kullandığı SE “Special Edition”, özel sürüm anlamına geliyor. Yeni iPhone’da; 3D Touch özelliği yer almayacak. 3D Touch özelliği; iPhone 6s ve 6s Plus ile hayatımıza girmişti.


4 inçlik cihazın metal bir kasaya sahip olması beklenen bu yeni iPhone’nun fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok.  Apple’ın metal kasayı pahalı modellerinde kullandığını biliyoruz fakat SE adını verdiği yeni modelin biraz daha uygun bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde KGI’da çalışan ve Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming Chi Kuo da bu modeli doğrular bilgiler paylaşmıştı.
Yeni model iPhone’da en dikkat çekici özellik hiç şüphesiz 12 megapiksel çözünürlüğündeki kamera olması bekleniyor. Yeni model; 16 GB ve 64 GB dâhili depolama alanı seçeneklerine sahip olacak. Yeni model iPad ve Apple Watch’un da yine Mart ayının sonunda tanıtılması bekleniyor.

Oppo A30 aramızda olacak!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr