Teknoloji Şirketleri giderek birbirine benzemeye başladı. Birinde olan Özellik, öbür Firmaya gelecek yıl geliyor.
Ya da birisinin söylediği Fikri hemen duyan Şirket, Fikri verenden önce davranıp o Fikri; yeni bir Özellik olarak Kullanıcılarına sunuyor.
Üstü kapalı bu girizgâhtan sonra dikkatli Okuyucularımız, kimlerden bahsettiğimizi anlamış olmalı. Evet, Samsung ve Apple’dan bahsediyoruz.


İlk Kalp Atışını Ölçen Sensörü duyan Samsung, elini çabuk tutup bu özelliği ilk olarak Galaxy S5’ine eklemişti. Micro-SD ve Kaldırılabilir Batarya Teknolojisine destek veren Samsung, tek vücut yani her şey Telefonun içinde denilen iPhone’un Teknolojisini; Galaxy S6’yla beraber hayata geçirmiş oldu.
Yine son 2 senedir Hızlı Şarj Teknolojisini kullanan Samsung’u, Apple örnek aldı. Konuyla ilgili bilgileri BloomBerg’ten aldık. Apple; yeni model iPhone’larını Eylül ayında tanıtacak.
Yeni iPhone’larda Çift Kamera desteği olacak. Apple; Asya Ülkelerindeki Tasarımcılarla yeni iPhone’ları için dirsek temasında bulunuyor.
Kulaklık girişi olarak bilinen 3.5 mm girişinin kaldırılacağı Şehir Efsanesi olarak gözüküyor. Ama Çift Kamera Teknolojisi ve Hızlı Şarj desteği yeni model iPhone’larda yer alacak.
Bir diğer konu ise iPhone 7s’ten bahsedilmesi. Bu da kafalara acaba yeni İphone’lar: “iPhone 7s ve iPhone 7 Plus mı olacak?” sorusunu getiriyor.

BlackBerry Priv’in Fiyatı belli oldu!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr