A Milli Takım'ın, İngiltere'nin Manchester kentindeki City of Manchester Stadyumu'nda 22 Mayıs Pazar günü TSİ 19.30'da oynayacağı maçın biletleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinden genel satışa sunuldu.

 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya şu şekilde:
A Milli Takımımızın EURO 2016 hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs 2016 Pazar günü İngiltere'yle deplasmanda oynayacağı hazırlık maçının biletleri genel satışa açıldı.

İngiltere'nin Manchester kentinde yer alan City of Manchester Stadyumu'nda yerel saatle 17.30, TSİ 19.30'da başlayacak karşılaşmanın biletleri bilet.tff.org üzerinden satılıyor.

12 Nisan-10 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak genel satış sürecinde, taraftarlarımız maç biletlerini Milli Takım formasıyla birlikte satın alabilecek.

İngiltere-Türkiye maçına bilet alan ve yurt içinde yaşayan taraftarlarımıza biletleri kargo ile ücretsiz olarak teslim edilecek. Karşılaşmaya bilet alan ve yurt dışında yaşayan taraftarlarımız ise Manchester'de açılacak dağıtım noktasından biletlerini teslim alabilecek. Manchester'daki bilet dağıtım noktasının yeri ve çalışma saatleri ise önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

İngiltere-Türkiye hazırlık maçının Türk seyirciler için bilet fiyatları:

Kategori 2: 189 TL
Kategori 3: 147 TL
Kategori 4: 105 TL

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr