İngiltere'de milli takımın Avrupa Şampiyonası'nda göstereceği performans kadar Jamie Vardy’nin geleceği de merak ediliyor.
Kısa süre önce Leicester City ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Vardy, Arsenal'den cazip bir transfer teklifi aldı. Vardy’nin 20 milyon sterlinlik serbest kalma bedelini ödemeye karar veren Arsenal yönetimi, yeni sözleşmesi gereği Leicester City'de haftalık 60 bin sterlin kazanacak golcü oyuncuyu da maaşının 2 katını vaadetti.
Vardy’nin milli takımla Fransa'ya uçmadan önce son kararını vermesi bekleniyordu. Ancak golcü oyuncu sessizliğini koruyor. İngiliz basınına göre çok şey borçlu olduğu Leicester City’den ayrılması halinde diğer yıldızların da kendisini takip edip takımın parçalanmasından çekinen Vardy, yönetimin Arsenal'den aldığı teklifi karşılayıp karşılamayacağını bekliyor.

CHELSEA MORATA'NIN PEŞİNDE

Bir diğer Premier Lig ekibi Chelsea ise Juventus’un golcüsü Alvaro Morata'nın peşine düştü. Chelsea yönetiminin yeni menajer Antonio Conte’nin mutlaka transfer edilmesini istediği Morata için 40 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtiliyor.
İngiliz basınına göre Chelsea'nin bu ilgisi Real Madrid'i de harekete geçirdi. Gazeteler Morata'yı 23 milyon sterlin karşılığında geri alma hakkı bulunan Real Madrid’in bu hakkını kullanıp golcü oyuncuyu 17 milyon sterlin karla Chelsea'ye satabileceğini yazıyor.

(Kaynak:NtvSpor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr