İngiliz The Sun gazetesi, 55 yaşında doğum yapan Sharon Cutts’ı manşetine taşıdı. Doğuma girmeden önce yaşadıklarını anlatan Cutts, “Üçüzlerimi doğurmadan önce tek doz botoks yaptırdım. Doğumun ardından kötü görünmek istemiyordum, saçlarıma kaynak yaptırdım” şeklinde konuştu.

DOĞUMA GİRMEDEN ÖNCE BOTOKS YAPTIRDI

Doğumdan önce botoks yaptırmanın zararlı etkilerinin farkında olan Sharon Cutts, “Bebekler doğduğunda iyi görünmek istiyordum” diyerek saçlarına kaynak yaptığını da açıkladı.

Kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Stuart Reynolds’tan üçüz bebekler dünyaya getiren çiçeği burnunda anne, oğulları Mason ve Ryan ile kızı Lily ile objektiflere poz verdi.

Fabrikada işçi olarak çalışan sevgilisiyle internet üzerinden tanışan Cutts, tüp bebek tedavisi için tam 15 bin pound (yaklaşık 60 bin lira) harcadı.Üçüzleri hariç 4 çocuk annesi olan Sharon Cutts, “Birden çok çocuk doğuracağımın farkındaydım. Doktor, doğumun garanti olması için rahmime 4 embriyo yerleştirmişti” şeklinde konuştu.21 Mart tarihinde dünyaya gelen üçüzler için 11 ay boyunca hastanede yatan Sharon Cutts, sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi.

Cutts’ın üçüzleri olacağını öğrendiğindeki ilk tepkisi, “Aman Tanrım, ben bununla nasıl başa çıkacağım” olmuş. Reynolds da haberi ilk aldığında oldukça heyecanlanmış.

‘BÜYÜKANNE GİBİ GÖRÜNMEK İSTEMİYORUM’

4 yıl önce tanışan çift, Stuart’ın isteği üzerine çocuk sahibi olmaya karar vermiş. Hiç çocuğu olmayan ve Sharon ile bir aile kurmak isteyen Stuart, menapoza henüz giren Sharon için tüm seçenekleri düşünmeye başlamış. Çift, bunun için en uygun yöntemin tüp bebek tedavisi olduğunu düşünmüş. İngiltere’de 42 yaşa kadar uygulanan tüp bebek tedavisi sonrası çift, özel bir kliniğe başvurmuş. Başarısızlıkla sonuçlanan 2 denemenin ardından son deneme için Güney Kıbrıs’a giden çift, burada hayallerine kavuşmuş.

Yaşı itibariyele risk grubunda olan Sharon, doktorların tüm uyarılarına rağmen üçüzlerin doğumunu gerçekleştirmiş ve hiçbir bebeğinden vazgeçmemiş.Genlerinin ‘iyi’ olduğunu belirten Sharon, annesinin 75 yaşında hala sağlıklı olduğunu ve büyükannesinin 100 yaşına kadar yaşadığını söylüyor.

Torunları kendisini ziyarete gelen ve hiçbir zaman ’55 yaşında gibi’ hissetmediğini söyleyen Sharon, “Asla büyükanne gibi görünmek istemiyorum” şeklinde konuştu. Geç yaşta anne olacaklara umut ışığı olan Sharon Cutts, “Asla yılmayın ve denemeye devam edin” tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr