Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nun Yılmaz Vural hakkında verdiği karara ateş püskürdü.

İlhan Cavcav kararla ilgili, "Öncelikle bu kararı alan Tahkim Kurulu ve ardından tüm federasyon kurallarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Bu Yılmaz Vural kararı arkasındaki kirli güçleri açıklayacağım. Bu iş burada bitmedi. Yargıya kararın yenilenmesi yönünde başvuruda bulunacağım. Sonuç tamamlanana kadar herhangi bir ödeme yapılması halinde ise federasyon yönetimi ve ilgili kurumlar hakkında hukuki süreç başlatacağım. Bu konuyla ilgili, aynı zamanda bir hukukçu olan Genel Sekreterimiz Sinan Gürsoy ile beraber basının karşısına çıkacağım" dedi.

NE OLMUŞTU?

Beş gün süren Gençlerbirliği macerası ardından görevine son verilen Yılmaz Vural, İlhan Cavcav'dan tam 750 bin lira tazminat kazandı.
TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Teknik Direktör Yılmaz Vural haklı bulunmuş, konu Tahkim Kuruluna intikal etmişti.
Tahkim Kurulu dün yapılan toplantıda Yılmaz Vural ile Gençlerbirliği arasındaki anlaşmazlığa son noktayı koydu ve teknik adamın ücret alacakları ve haksız fesih tazminatının ödenmesine oy çoculuğu ile karar verdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr