Amerika'nın Indiana eyaletinin Lafayette ilçesinde 1 yaşındaki bir erkek bebeğe cinsel istismarda bulunduğu anları cep telefonuyla kaydeden genç kadın tutuklandı.

ÖDÜNÇ ALDIĞI CEP TELEFONUNA CİNSEL TACİZİ KAYDETMİŞ

Mahkeme kayıtlarına göre Jessica, geçtiğimiz cumartesi günü adı açıklanmayan bir kadının cep telefonunu ödünç aldı ve ertesi gün sahibine iade etti. Cep telefonunu geri alan kadın, kendisine ait olmayan bir videonun kaydedilmiş olduğunu fark etti. Videoda Jessica'nın 1 yaşındaki bir bebeğin cinsel organını ağzına yerleştirdiği görüntülendi. Şoke edici videoyu izleyen kadın polise ihbarda bulundu.

POLİSLERE CİNSEL TACİZİ İTİRAF ETTİ

Polisler tarafından gözaltına alınan 23 yaşındaki kadın, 1 yaşındaki erkek bebeğin cinsel organını ağzına yerleştirerek, oral yolla cinsel ilişkide bulunduğunu itiraf etti. Jessica McCain, cinsel istismarı polis memurlarına itirafının ardından tutuklandı. McCain çocuğa cinsel taciz ve çocuktan faydalanma gibi çeşitli ithamlarla suçlandı. Tippecanoe ilçe hapishanesinde tutuklu bulunan genç kadının 10.000 dolar kefalet bedeli belirlendi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr