Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray karşısında aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Üzülmez, "Üzgünüm. Galatasaray'a karşı oyun anlamında özellikle ilk 45 dakikada çok iyi oynadık ancak ikinci yarıda sıkıntı yaşadık. Galatasaray'a karşı 4-5 net pozisyon bulduk, çok iyi mücadele ettik ancak bunun sonuçlarını alamadık. Biz çok iyi mücadele etmeye çalışıyoruz. Bir penaltımız var, bir de Selçuk'un çizgiden çıkarttığı pozisyon var ilk yarıda ancak ikinci yarıda Galatasaray'ın penaltı golünden sonra çok fazla pozisyon bulduk. Bu pozisyonları yakalayıp skora gidemiyorsanız konuşmaya gerek yok. Bir puan kötü değil ancak final paslarını daha iyi yapmak zorundayız" dedi.

"İNSANLAR BİZİMLE ALAY ETTİ"
Gençlerbirliği'nde göreve ilk başladıkları dönemde kendisi ile alay edildiğini ifade eden Üzülmez, "İşimizi yapmaya çalışıyoruz, önyargıları yıkmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz zaman bizim için alaycı yorumlar yaptılar ancak bu insanların şu anda özeleştiri yapması lazım. İnsanlar artık biraz kendisine bakmak zorunda. Biz emekçi insanlarız ve insanlar bize destek olsun, sahip çıksın. Göreve gelirken, Gençlerbirliği'nde bir şeyler yapacağımıza inanıyorduk, insanların da bizim gibi genç insanlara inanmazı gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr