Konyaspor yenilgisinin ardından yolların ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelen Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, aksine kulübüyle gelecek sezon için masaya oturuyor.

Başkan İlhan Cavcav’la bu konuda önümüzdeki günlerde masaya oturacak olan genç teknik adamın Başkent ekibiyle sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

AYRILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Konyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez ile başkan İlhan Cavcav arasında gerginlik yaşandığı ve bunun sonucunda genç çalıştırıcının görevine son verildiği iddia edildi. Bu haber sosyal medyada deprem etkisi yaratırken, Üzülmez’den daha sonra iddiaları yalanlayan bir açıklama geldi.

Üzülmez, “Asparagas bu haberler. Ben geldiğimde takım 15-16. sıradaydı şu an takım 10. sırada. Bu tür haberlerin, sıralamaya bakınca gerçek olmayacağı anlaşılır. Bu tür haberleri kim çıkartıyorsa yalan söylüyorlar. Kulüpten bana söylenen bir şey yok. Şu durumda herhangi bir ayrılık yok. 10 maçta 19 puan alan bir takımdan bahsediyoruz benim görevden alınmam gibi bir şey olabilir mi?” sözlerini sarf etti. (fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr