Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren şarkıcı İbrahim Erkal'ın ailesinin Facebook'tan yaptığı açıklamada "Çıkarları uğruna yalan yanlış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki, buradan başka yapılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının. Sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp son dakika haberi gibi servis edenleri sizler de bulunduğunuz sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Şu an bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Erkal'ın tedavi gördüğü hastaneden de sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada; "Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı gününden bu yana Liv Hospital'da tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan Değerli Sanatçı İbrahim Erkal'ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödemi ve hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir. " denildi.

CİNAYET MASASI ARAŞTIRIYOR
Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren şarkıcı İbrahim Erkal'ın hayati tehlikesi sürüyor. İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında beyin kanaması geçiren Erkal'la ilgili soruşturma dosyasını, İstanbul Cinayet Masası devraldı. Polisin ilk tespitlerine göre; Erkal'ın saldırıya uğradığına yönelik herhangi bir ipucu veya belirti bulunamadı ancak inceleme derinleştirilecek.

OLAY YERİNİ GÖREN KAMERA YOK
Soruşturma kapsamında Erkal'ın dosyasını İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği devraldı. Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği ve baygın halde bulunduğu otoparkta yer alan güvenlik kamera kayıtlarını toplayan polisler, görüntüleri tek tek inceledi. Ancak ilk tespitlerine göre; olayın meydana geldiği noktayı gören kamera yok. Soruşturmayı devralan İstanbul Cinayet Masası tarafından yapılan ilk incelemeler kapsamında giriş ve çıkışları kameralar tarafından kaydedilen olaya ilişkin şarkıcı Erkal'ın saldırıya uğradığına yönelik herhangi bir ipucu veya belirti bulunamadı. İddialara göre; Erkal başının arkasında bir yırtık vardı. Erkal'ın gözlüğü olaydan sonra baygın halde bulunduğunda yanı başında yerdeydi. Soruşturma kapsamında detaylı inceleme sürüyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr