Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Twitter'daki hesabından attığı tweetle hem kızdırdı hem de şaşırttı. Türkiye'yi 14 yıldır tek başına yöneten AKP'nin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman, "1970'de milli gelirde Güney Kore'nin önündeydik. Güney Kore şimdi bizden 3 kat büyük" diye yazdı. Yayman bu tweete, "Kötü yönetim son bulmalı. Başkanlık sistemi gelmeli" ifadelerini ekledi.

Yayman'ın bu tweetine sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum geldi.

İşte o tweetlerden bazıları:

@efkanbolac: Kötü yönetim görmek istiyorsanız aynaya bakmayı deneyin. Yarım asırdan fazladır siz ve sizin gibiler iktidarda. Edep edep @HuseyinYayman

@robinbaran: @HuseyinYayman 1970'li yıllarda başkanlık sistemi mi vardı da milli gelir olarak güney kore'nin önündeydiniz?

@AykolHuseyin: @HuseyinYayman sen aklı başında birine benziyordun. 14 yıldır iktidarda olan bir partinin danışmanısın. ülkeyi kötü yöneten sizsiniz ya!..

@demircanulger: @HuseyinYayman Başkanlık sistemine geçilirse büyümenin Nasıl olacağını da açıklar mısınız? Parlamenter sistem nasıl engel olmuş?

@Welatpiraz: @HuseyinYayman Sıfır sorun diye iktidar olup sorunsuz komşu bırakmayan zeka başkan olursa başımıza neler gelebileceğini sende bilirsin hoca.

@DokuzOlmaz: Kotu yonetim derken sistem demek istedin ama Allah iste. Bir sekilde carpiliyor insan. @HuseyinYayman


@Cetings: Bana son 10 yıldır değişmeyen milligelirin başkanlık sistemi ile nasıl artacağını anlatır mısınız ? @HuseyinYayman

@Yahin1982: @HuseyinYayman eh 14 senedir kim yönetiyor ???

@yzbgerdwiesler: 14 yıllık CHP iktidarı son bulmalı artık.@HuseyinYayman

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr