Fenerbahçe'de geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Mali Kongre'de basketbol kombineleriyle ilgili yapılan açıklamaların ardından Hulusi Belgü'den cevap geldi.

Belgü, iptal edilen kombinelern kendisi tarafından ödendiğini kanıtlaması durumunda yönetim kurulunun ayakta özür dileyeceğini belirttiğini ancak gerekli belgeleri ibraz etmelerine rağmen herhangi bir cevap alamadığını belirtti.

Belgü'nün yazılı açıklaması şu şekilde:

Kamuoyunun ve Fenerbahçelilerin bilgisine sunulur.

5 Haziran 2016, Pazar günü yapılan mali kongrede yaptığım konuşma sırasında, Kulübün geçtiğimiz dönemiyle ilgili yaptığım değerlendirmede, basketbol kombine kartımın iptal edilmesi hususunu gündeme getirmem üzerine, Sayın Şekip Mosturoğlu kürsüde yaptığı konuşmada kartların tarafıma ait olduğunu belgeleyen bir fatura/dekont getirmem halinde, Yönetim Kurulu olarak ayakta özür dileyeceklerini belirtmiştir.

Ekte bulacağınız Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından ilgili yerler için kesilmiş olan faturaların kendilerine ibraz edilmesine rağmen, geçen 3 gün içerisinde özür alamadığım gibi, Efes Pilsen final 3. Maçı ve bundan sonraki maçlar için kartlarımın iptal edildiği bilgisi sözlü olarak bir başka yöneticimiz tarafından tebliğ edilmiştir.

Faturalarının şirketime kesilen ve ödemesi şahsi kredi kartım ile yapılan bu yerlerin iptal sebebi Sayın Başkan’ın tasarrufunda olup, eski bir Başkan Adayı, bir Divan Kurulu Üyesi ve Bir Taraftar olarak beni rencide etmiştir. Sayın Başkan’ın bu tip işlerle meşgul olmak yerine, Fenerbahçe’nin yenilen haklarını savunmasının, kurşunlanan otobüsünün faillerini bulmasının, yanlış hakem kararlarıyla kaybedilen şampiyonlukların hesabını sormasının ve de en önemlisi Arthur Anderson tarafından son mali genel kurul kitapçığında yazan "Borca Batıklık " hususu ile uğraşmasının daha doğru olacağı kanaatindeyim.

Konuyla ilgili Kulübümün aleyhinde her hangi bir hukuki aksiyon almayacağımı ama tüm haklarım saklı tutuğumu değerli Fenerbahçelilerle paylaşırım.

Saygılarımla

Hulusi Belgü

(Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr