Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ankara'da yaşanan bombalı saldırıya ilişkin açıklama yapıyor. Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle:

Saldırıda 28 vatandaşımız hayatını kaybetti, 61 yaralı var.  Saldırıyı kimin gerçekleştirildiğini henüz bilmiyoruz. En kısa zamanda kimlikler ortaya çıkacak.

Bu saldırı yalnıza askeri personelimize yapılan bir saldırı değildir. Milletimzin tamamınıa yapılan saldırıdır.  Bu ve benzeri saldırılarıyı destekleyenleri lanetleniyoruz.

Dolayasıyla milletimize yapılmış açıkça hain saldırıyı lanetleniyoruz. Bu çerçevede hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

28 Temmuz'dan beri süren terör saldırıların

Terör örgütleri ve bunu organize edenler hedeflerine ulaşamayacaklar.

Çok şiddetle teröre karşı durulmasını istiyoruz. Terör örgütlerinden bir takım güç elde ettiklerini söyleyenlere akrşı durulacaktır. Herkesine n yüksek tondan karşılık vermesini bekliyorum. Yarın Cumhurbaşkanı'n Azerbaycan'a gerçekleştireceği ziyaret başka bir tarihe ertelenmiştir.

Kimse Türkiye'ye ayar vermeye kalkmasın. Herhangi bir provakasyona dahil olunmamalı. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz.

AYRINTILAR GELİYOR..

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr