Fotoğraf çekimlerini dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mario Testino gerçekleştirirken, cep telefonu üreticisinin Huawei P9’u tanıtmak için alışılmışın dışında bir yöntem seçtiğini görüyoruz.
Son Superman Henry Cavill ve Hollywood’un en sevilen oyuncularından biei olan Scarlett Johansson, aslında bir teknoloji ürünü olan P9’un “tarz” yönünü ortaya çıkarıyor. Cavill’e göre bunu sadece bir “moda” olarak algılamamak lazım. Kendisi konuyla ilgili yaptığı röportajda “Teknolojiye gerçek anlamda tutkun biri olarak, Huawei P9’un çift lensi ile yapılabilen şeyler beni çok heyecanlandırdı. Huawei ve Leica’nın bir araya gelerek böylesine büyük bir işbirliği gerçekleştirmesinden çok etkilendim.” sözlerini sarf etmiş.


Scarlett Johansson ise P9’u anlatırken; “Fotoğrafçılık sanatı karakterimin neredeyse bir parçası. Bu nedenle Huawei’nin fotoğrafçılık dünyasının ikonu Leica ile partnerliği ve muhteşem bir ürün ortaya koyduğunu görmek beni çok etkiledi. Bize yeni ufuklar açan ve yeni bakış açısı sunan Huawei ile birlikte çalışmaktan gurur duydum” diyor.
Pekiyi, Çift Leica kameralı Huawei P9 gerçekten yıldızların övdüğü kadar iyi mi?

Değerlendirmelerde genel olarak olumlu yorumlar alan Huawei P9’un Türkiye’deki satış ve taahhütlü kampanya fiyatları henüz belli değil. Yine de cep telefonu seçerken önceliği kamera performansı olanlar için Samsung, Apple, LG ve HTC gibi markalara büyük bir alternatif geldiğini söyleyebiliriz.

2016’nın Şimdiye Kadarki En İyi 3 Oyunu!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr