Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, bu yıl anlaşılan tek modelle yetinmeyecek. HTC 10 olarak beklenen yeni amiral gemisi bir de mini versiyona sahip olacak. Android-News isimli sitenin haberine göre yeni telefonun özellikleri sizlerle.
HTC 10 Mini teknik özellikleri!
HTC 10 modelinin duyurulacağı artık kesin. Firma geçtiğimiz hafta 12 Nisan tarihini işaret eden bazı görseller paylaşmıştı. İddialar cihazın 15 Nisan tarihinde ilk olarak Tayvan’da satışa çıkağı yönünde. Ancak bir yenilik var. O yeniliğin ismi HTC 10 Mini.
HTC, daha önce de amiral gemisi modellerinin mini versiyonunu duyurmuştu. Dolayısıyla bu tam anlamıyla devrimsel bir yenilik sayılmaz. Ancak şimdiye kadar bu telefonla ilgili bir bilgi paylaşılmamıştı.


İddiaya göre HTC 10 Mini isimli model Eylül ayında satışa çıkacak. Telefonun özelliği ise yeni nesil bir Qualcomm yongası kullanması olacak. Cihaz Snapdragon 823 olarak adlandırılan yeni bir işlemciye karşımıza çıkacak.
Qualcomm Snapdragon 823 yongasının 2.8 GHz hıza erişebileceği söyleniyor. 4 GB RAM ve 4.7 GB ekran büyüklüğü de bu cihazla ilgili iddia edilen diğer detaylar arasında. HTC, iPhone SE’ye bir rakip olarak küçük ancak performanslı bir telefonla karşımıza çıkabilir. Ancak henüz Eylül ayına uzun bir süreç var. Planlarda değişiklik olabilir.

4.5G Faturalarına Dikkat!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr