HTC firmasının beklenen yeni amiral gemisi HTC One M10 veya bir diğer adıyla HTC 10 FCC onayı ile gündemde. Cihazlara ilişkin bazı kodlar göründü ancak ortada herhangi bir görsel bulunmuyor.
HTC 10 FCC onayı aldı mı?
Çin için TEN, ABD için FCC onayları alan akıllı telefonlar, resmi olmayan yollardan doğrulanmış oluyor. HTC 10 şimdiye kadar ikisiyle de gündeme gelmemişti. Ancak geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialar, cihazların FCC onay numaralarını ortaya çıkardı.


İddiaya göre 2PS6200 ve 2PS6500 olmak üzere iki farklı cihaz FCC’den onay aldı. Bu cihazların HTC 10 ve HTC 10 Mini olduğu düşünülüyor. Ancak ortada henüz bir kanıt yok.
HTC 10, firmanın ilan ettiği üzere 12 Nisan tarihinde resmi olarak duyurulacak. Telefonun 15 Nisan tarihinde ise ilk defa satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Siyah, beyaz, altın rengi ve gümüş renk seçenekleriyle geleceği düşünülen telefon, firmanın 2016 yılı amiral gemisi olacak.
HTC 10 FCC onayında görüntülenememiş olsa da cihaza dair teknik detayların çoğu daha önce basına sızmıştı. 5.1 inç QHD çözünürlükte Super LCD 5 ekran (AMOLED değil), Qualcomm Snapdragon 820 yongası, 4 GB RAM, USB-C portu ve 12 MP kamera gibi özelliklere sahip olarak karşımıza çıkacak olan telefon aynı zamanda bir “mini” versiyona da sahip olacak.

Game of Thrones’un Yeni Sezonuna Geri Sayım

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr