Eskiden tarama işlemi için, kopyalama için ve baskı işlemler için birbirinden farklı ürünler almak zorundaydık. Hepsi bir arada baskı çözümler geldiğinde ise bu fonksiyonlar tek bir cihazda birleşti. Bu çok iyi bir fikirdi. Fakat o zamanki hepsi bir arada baskı çözümleri tek başına çözüm sunan cihazlardan çok daha iyi değillerdi. Hatta performans ve kalitelerine yaklaşamıyorlardı. Dolaysıyla çok fazla bir pazara sahip değillerdi. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hepsi bir arada baskı çözümleri tekrar gündeme eldi. Bu ürünler artık çok daha güçlüydüler ve birçok işin üstesinden gelebiliyorlardı.


Piyasa bu ürünleri kabul etti ve Hepsi bir arada baskı çözümleri küllerinden tekrar doğdular. Zamanla bu ürünler daha da gelişti. Öyle ki, faks ve kopyalama cihazlarının yerini aldılar. Çok popüler olan tarayıcılar artık satamaz oldu. Hepsi bir arada çözümler çok yüksek bir performans ile birlikte üstün baskı kalitesi ve çok fonksiyonellik sayesinde vazgeçilmez oldular. HP bu akımı başlatan firmalardan biri ve gün geçtikçe de daha güçlü ürünleri piyasaya sürmeye çalışıyor. Buna en iyi örnek inceleme fırsatı bulduğumuz HP DeskJet Ink Advantage 5575 çok amaçlı baskı çözümü.
Bu ürün akıllı telefon veya tabletinizden, stüdyo kalitesinde fotoğraflar ve belgeler basabiliyor. Bununla birlikte de düşük fiyatlı mürekkep kartuşlarıyla paradan tasarruf etmenin de en kolay yolunu sunuyor.
 Yazının devamını okumak için buraya tıklayın

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr