Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Transfer görüşmelerinde garanti para uygulamasının kendilerini zorladığını ifade eden Hikmet Karaman, "Böyle bir sistem artık yok. Geçmişte aldığımız oyuncular var. Sahada olmaları gerekirken, hesaplarına yatakta para yattı. Biz artık bu devri kapattık." dedi.

Kasımpaşalı Oscar Scarione ile görüştüklerini ve her konuda anlaştıklarını ifade eden Hikmet Karaman, "Futbolcunun tatilden dönmesini bekliyoruz. Kendisi ile anlaştık. Eski kulübü 900 bin Euro önerdi ancak kabul etmedi. Biz kendisiyle fiyat konusunda uzlaştık. Tatilini uzatması nedeniyle henüz Türkiye'ye gelmedi. Bazı Arap ülkeleri kendisine yüksek para verirse o ülkelere gitme durumu olabilir. Bunun dışında kendisi ile her konuda anlaşmış durumdayız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Trabzonspor'da bir dönem oynayan Almanya'nın Hannover takımının oyuncusu Ceyhun Gülselam'le görüştüklerini de açıklayan Hikmet Karaman, "Fiyat konusunda anlaştık. Ceyhun, futbol hayatını yeniden Türkiye'de sürdürmek istiyor. Bizde kapılarımızı kendisine açtık ve yakın bir tarihte kadromuza dahil edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr