Fransa’nın başkenti ve bir çok betimlemenin ana kahramanı. Şanzelize bulvarı, Eyfel kulesi ve daha sayılamayacak pek çok ünlü bölgeye sahip Paris’ten bahsediyoruz. Her gezginin mutlaka ziyaret etmesi gereken destinasyonlardan biri olarak öne çıkan Paris, popülerliğinin de etkisiyle, kısa süreli bir planlamayla seyahate çıkabileceğiniz bir destinasyon.

Arc De Triomphe, Arc De Triomphe Du Carrousel, Carnavalet Museum, Chambord Şatosu, Champs Elysees Caddesi,Conciergerie,Concorde Meydanı,Disneyland,Gare Du Nord Tren İstasyonu,Ile De La Cite Adası,Versay Sarayı, Vendome Meydanı da Paris’te gezilecek diğer yerlerden bazıları. Bu kadar yeri kısa bir sürede nasıl gezeceğim diyerek korkmayın, çünkü Paris’ in dillere destan bir metro ağı var.

Paris Turları hakkında detaylı bilgi almak için, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. http://www.cafetur.com/paris-turlari

Su kanalları, yemyeşil arazileri ve dümdüz şehirleri ile bilinen Hollanda, mimari yapı tekniği ile de tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor. Bulunduğu coğrafi koşulların olumsuzluklarına rağmen, teknolojisi fazlasıyla gelişmiş olan Hollanda, pek çok zorluğu teknolojiyle aşabilmiş. Ayrıca turizm yönünden de fazlasıyla gelişmiş ve pek çok seyahat sever tarafından tekrar tekrar seyahat edilen bir Avrupa ülkesi. Amsterdam her gezginin mutlaka görmesi gereken destinasyonlardan biri. Ayrıca pek çok gezgin için, çok özel bir yere sahip. Amsterdam Çiçek Pazarı, Madame Tussauds Müzesi, Museumplein (Müze Meydanı),Red Light Caddesi (De Wallen),Rijksmuseum (Amsterdam Devlet Müzesi),Anne Frank’ın Evi,Hortus Botanicus gezilecek yerlerden bazıları olarak öne çıkıyor.

Amsterdam Turları hakkında detaylı bilgi almak için, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

http://www.cafetur.com/amsterdam-turlari

Eğer tarihin mimari eserlerle bütünleşmesini ve gezdiğiniz yerlerin aşkın büyüsünü beraberinde getirdiğimi görmek istiyorsanız, Roma turları en doğru tercih olacak.

Borghese Galerisi,Castel Sant Angelo,Circus Maximus Stadyumu,Domus Aurea,Dört Nehir Çeşmesi,Kolezyum (Colosseum),İspanyol Merdivenleri,Pantheon,Piazza Del Popolo,Piazza Navona,Piazza Venezia,Roma Ulusal Müzesi,San Pietro Bazilikasi,San Pietro Meydanı,Sistine Şapeli,Trevi Çeşmesi,Vatikan Müzesi gibi pek çok gezilecek yeri barındıran Roma, kültürel ve sanatsal anlamda gerçek bir fenomen.

Ayrıca Roma’yı öne çıkaran diğer bir unsur ise, Vatikan. Roma içerisinde kurulmuş bir şehir devleti olan Vatikan, katolik hristiyanların dini başkenti sayılıyor. Genellikle Roma seyahatine çıkan tatil severler, Vatikan’ı da görmeden tatillerini sonlandırmak istemiyor.

Roma Turları hakkında detaylı bilgi almak için, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. http://www.cafetur.com/roma-turlari

Café Tur’ un avantajlı ve alternatifsiz yurt dışı turlarına, aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. http://www.cafetur.com

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr