Yeniden yapılanma kapsamında sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, detaylı bir transfer çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. İiyi bir takım oluşturmak için çalıştıklarını belirten Aydın, "Transferde bölge önceliğimiz yok. Kale hariç her mevkiye oyuncu transfer edebiliriz. Bu anlamda detaylı bir çalışma gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

"ALTERNATİFLİ LİSTE HAZIRLADIK"

Transfer listelerinin alternatifli olduğunu ifade eden Aydın, "UEFA'dan kulübümüze gelen bütçe kısıtlaması var ve buna uymak zorundayız. Bu nedenle de mali konuda işimiz kolay değil. Buna göre de transfer listemizi şekillendirdik. Alternatifli bir liste oluşturduk. Mevcut kadrodan gidecek oyunculara göre bir değerlendirme yapıp, hangi şartlarda, hangi futbolcuyu alacağımızı belirleyeceğiz" ifadesini kullandı.

FRANSA’DA TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Aydın, Fransa’da Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte Euro 2016 maçlarını da takip ettiklerini belirterek, "Ersun Hoca'nın kupanın ilk bölümünde Fransa'da bulunması oyuncu ve menajer görüşmelerinde ciddi fayda sağlayacaktır. Listemizde olan oyuncuların menajerleri ve kulüp yetkilileri ile yüz yüze görüşüp sürecin birkaç hafta içinde netlik kazanmasını ümit ediyoruz" dedi.

SOL BEK İÇİN ROTA BOİLESEN

Bu arada, transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un, sol bek için rotasını 30 Haziran’da Ajax ile sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki Nicolai Boilesen’e çevirdiği belirtildi. Sol bekteki açığı Danimarkalı oyuncu ile kapatmak isteyen bordo mavililerin oyuncu ile görüşme halinde olduğu ve transferde sona yaklaşıldığı öğrenildi. Takımıyla sözleşme yenilemediği için sezonu Ajax U21 takımında tamamlayan Boilesen, Avrupa Şampiyonası elemelerinde Danimarka Milli Takımı ile 4 maça çıkıp 1 asistlik performans sergiledi.

RAMAZAN TATİLİNİ ÇALIŞARAK GEÇİRİYOR

Geride kalan sezonun 28’inci haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Trabzonspor’un genç oyuncusu Ramazan Övüç, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. 4 Temmuz’da başlayacak ilk etap kampına formda katılmayı hedefleyen Ramazan, memleketi Kayseri'de kondisyon açığını kapatıyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Trabzonspor’da kalıcı olmak istediğini belirerek, "Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr