Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'na katılmak için Rize’de Belçika ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımı, hazırlıklarını sürdürdüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ardeşen Meslek Yüksek Okulu salonunun soğuk olması nedeniyle dün akşam yapılan antrenmanı yarıda kesmek zorunda kaldı.

Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’na kalmak için Belçika ile 6 Nisan Çarşamba günü Yenişehir Kapalı Spor Salonunda oynayacakları karşılaşma için A Milli Erkek Hentbol Takımı Rize’de kampa girdi.

RTEÜ Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor salonunda dün akşam yapılan antrenman ısıtma sistemi arızalı olan salonun soğuk olması nedeniyle Hentbol Milli Takımı’nın antrenörü Adnan Öztürk tarafından yarıda kesildi.

Milliler Pazar İlçesi’ndeki Mehmet Akif Prim Spor Salonu’na geçerek antrenmana devam etti.

Milli takım kaptanı Ramazan Döne, antrenmanı ziyaret eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Dursun Yaşaroğlu'na, "Başkanım odun yok mu? Soğuktan donduk" diye sordu.

Hentbol Süper Lig ekibi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün de maçlarını oynadığı salonun bir süredir arızalı olan ısıtma sisteminin yapılmasının beklendiği öğrenildi. 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr