Ankara'da 35 kişinin katledildiği terör saldırısının ardından, hastane önünde Hayat TV'ye röportaj veren bir yurttaş, "Batsın iktidarınız" demiş ve bu sözleriyle Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Acılı yurttaş, gözyaşları içinde yaptığı konuşmasının ardından havuz medyasının ve sosyal medyada Ak-troller'in hedefi oldu. İsyanını dile getiren yurttaşla ilgili olarak Sabah'ta ve havuz medyasının diğer sitelerinde dün bir haber yayımlanmıştı. AKP'ye yakın medya kuruluşları, bu yurttaşın Gezi direnişinde polislere kitap okuyan Hasan Hüseyin Şehriban Karabulut isimli kişi olduğunu öne sürmüştü. Sabah'ta yer alan haberde, "Yeri geldi gezici oldu, polise kitap okudu!", "Yeri geldi Ayşe Arman’a röportaj verdi. Gay tiyatrocu oldu!" gibi ifadelere yer verilmişti.

Karabulut’un Aralık 2015’ten bu yana Malta’ya dil kursu için gittiği öğrenilirken yayımlanan haberlerde "Her eylemde, bir şekilde çıkıp şovunu yapan kişi aynıydı. Ankara'daki katliamı bile hükümeti ve Erdoğan'ı görevinden etmek için bir malzeme olarak kullanmaya çalışan çevreler Gezi dönemi öğrendikleri algı operasyonlarını uygulamaya başladı" ifadelerine yer verildi.

"4 AYDIR MALTA'DA YAŞIYORUM"

T24’e konuşan Karabulut, “Konuyla alakalı avukatlarımla görüşüyorum. Birçok konuda bana zarar verebilecek bir yalan haber bu. 4 aydır Malta’da yaşıyorum” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr