Fenerbahçe’de Caner Erkin’in kadro dışı kalmasıyla sol kanada yerleşen Hasan Ali Kaldırım, yapılan flaş transferlere karşın kupasız geçirdikleri sezonun kendilerine hiç yakışmadığını ifade etti.

2012 yılında Kayserispor’dan Sarı- Lacivertli kulübe geçiş yapan başarılı oyuncu için o gün “İsabetli transfer, Türkiye’de ender yetişen sol beklerden. Savunma yönü çok kuvvetli. Fakat hücumunu geliştirmeli” denmişti.

Hasan Ali, görev aldığı maçlarda çok üst düzey performans sergilemese de vasatın altına hemen hemen hiç düşmedi. Genç futbolcu Fatih Terim’in milli takıma almaması ile ilgili olarak, “EURO 2016’da olmayı çok isterdim, ancak Terim’in kararına saygı duyuyorum” diyor.

Hasan Ali Kaldırım yeni sezon için, “Kendimizi affettirmek için çok daha fazla savaşmalıyız” ifadesini kullanıyor. Hasan Ali’nin Caner’in gidişiyle şu anda ikinci bir alternatifi bulunmuyor.

Filede üç imza

Voleybol Erkekler 1. Lig takımlarından Fenerbahçe, başantrenörü Veljko Basic ile oyunculardan Guillaume Quesque ve Alen Pajenk ile anlaşma sağladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr