Nişantaşı’nda önceki gün spor salonu çıkışı objektiflere takılan Hande Ataizi girdiği bir bakkaldan alışveriş yaptı. Rol aldığı ‘Hayat Mucizelere Gebe’ dizisi erken final yapan Ataizi, RTÜK’ün dizileri çok fazla kısıtladığından dert yandı. Dizinin reytinglerinin aslında düşük olmadığını, uyarlama işi yaptıkların için ritmin tutmadığını anlatan oyuncu “Doğru işlenemedi, ritmi tutturulamadı. Adaptasyonların öyle bir riski oluyor.

Uyarlama olunca ince bir çizgi var. Amerika’da sansür olmadığı için o tip işlerde bize uyarlamasında sorunlar yaşanıyor. Bizde ‘Onu yapma, bunu gösterme olunca’ işin matematiği bozuluyor” şeklinde konuştu. Bakire bir kızın tıbbi bir hatayla hamile kalmasının anlatıldığı dizide çok fazla sansür olduğunu ifade eden Ataizi “Bir sürü dizilerde neler var. ‘Yok burada şu olmaz, yok lezbiyen olmaz, gay olmaz. Dizide bir sıcak aile bölümü bir de entrika bölümü vardı” sözlerini kullandı.

Oyunu, yeni dizi görüşmelerine başladığını bir de televizyon programı teklifi aldığını sözlerine ekleyip “Yeni işler var şimdi onlara konsantre oldum. Bir dizi bir de program var. Olursa martta olacak” dedi.

(Kaynak: Sözcü / Tarkan ABDULLAHOĞLU)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr