Olay, merkez Osmangazi ilçesi Tuna Mahallesi Ova Sokak’ta bulunan 4 katlı bir evin teras katında dün meydana geldi. Mustafa ve Muazzez Dolmacı çifti, kısa bir süre önce sünnet olan çocukları Rıza için evin terasına hamak kurdu. Dolmacı çifti hamağın bir ucunu terasta bulunan bacaya, bir ucunu da duvarda bulunan demire bağladı.

Rıza bebek öğle saatlerinde hamakta uyurken, yanında bulunan anne Muazzez Dolmacı, mutfaktan bir şey almak için terastan ayrıldı. İddiaya göre bu sırada hamağın bir ucunun bağlı olduğu baca devrilerek, uyuyan Rıza Bebek’in üzerine düştü. Terastan sesler geldiğini duyan anne Muazzez Dolmacı yukarı koştuğunda, oğlunu kanlar içinde gördü.

KÜÇÜK KIZ AİLESİNİ BÖYLE TESELLİ ETTİ

HASTANEDE ÖLDÜ

Anne Muazzez Dolmacı hemen 112’yi arayıp yardım istedi. Kısa sürede gelen 112 ekibi, ağır yaralanan Rıza Dolmacı’yı ambulansla Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Minik çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çalıştığı fabrikada acı haberi alarak hastaneye koşan baba Mustafa ile Anne Muazzez Dolmacı sinir krizi geçirirken yakınları da gözyaşı döktü. Rıza bebeğin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr