Eski SHP milletvekili, halk müziği sanatçısı Arif Sağ’ın eşi ve aynı zamanda “Sevemedim Kara Gözlüm” adlı eserin bestecisi Abdullah Nail Bayşu’nun kızı olan Yıldız Sağ, bir süredir İçerenköy’deki Bayındır Hastanesi’nde kanser tedavisi görüyordu. Yıldız Sağ, bu sabah saat 10.00 sıralarında yapılan tüm müdahalele karşın kurtarılamadı.

Geçtiğimiz hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İl Başkanı Cemal Canpolat ile birlikte hastaneye giderek Yıldız Sağ’ın hastalığı hakkında bilgi almıştı. Bir süre Arif Sağ ile de görüşen Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Ancak yapılan tüm tedaviye karşın hayatını kaybeden Yıldız Sağ’ın cenazesi yarın Üsküdar Karacaahmet Cemevi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Cenazeye ilişkin detaylı bilgilerin aile tarafından daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Usta sanatçı Arif Sağ, ile birlikte geçtiğimiz temmuz ayında evliliklerinin 46. yılını kutlayan Yıldız Sağ, halk müziği sanatçı Tolga Sağ ile Aslı Sağ'ın annesidir. 

 

"Yıldız'ımız söndü"

Tolga Sağ, acı haberi Instagram sayfasına koyduğu fotoğrafla duyurdu. Sağ, "Yıldız'ımız söndü. Annemizi kaybettik" yazdı. 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr