Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son dakikilarında sahaya atlayarak Hakem Volkan Bayarslan'a yumruk atan 17 yaşındaki O.M'nin dayısı Yılmaz Taşkın, "Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar" dedi.

Yılmaz Taşkın, Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada hakem Bayarslan'a yumruk atan ve maçın tatil edilmesine sebep olan yeğenini görmek için Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne gitti.
Gözaltında tutulan yeğeni ile görüşmesine izin verilmeyen Taşkın, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz Taşkın, şu iddialarda bulundu:
"Ben o görüntüleri üzülerek izlemedim. Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar. Sen benim oyuncularımı sahada katledersen, 4 tane kırmızı kart gösterirsen, tüm dünya hakemleri eleştirirken sen hakem için hiçbir şey yapmazsan olacağı budur. 17 yaşındaki çocuğu durduramazsın. Herkesin bir sevgisi vardır. Sen Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı sevebilirsin, ben de Trabzonspor'u seviyorum. Bizim burada fabrikamız yok, sadece Trabzonspor'umuz var"

"MAÇA GİTSEM YEĞENİM YAPMAZSA BEN YAPARIM"

2011 yılından beri maça gitmediğini belirten Yılmaz Taşkın, açıklamasına şöyle devam etti:
"Sen benim şampiyonluğumu vermiyorsun. Juventus’dan büyük takım mısın? Dünya devi bir takımı, adamlar yerle bir etti, 2'nci Lig'e düşürdü. Sen Fenerbahçe'ye bir şey diyemiyorsun. Akşam tek zoruma giden Onur Kıvrak'a küfredilmesidir. Yeğenimle görüştürmüyorlar. O görüntüleri internetten izledim. Yeğenimin Cumhurbaşkanı'na küfrettiği şeklinde haberler yapıldı. Cumhurbaşkanı ile ne alakası var? Öyle bir şek yok. Kimi kandırıyorsunuz? Yeğenimi 5 dakika bile göremedim. 12 saattir yanına hala daha avukat gelmemiş. Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80’inden bekliyordum. Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım. Ne gereği var diyorum, çekiliyorum kenara."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr