Trabzonspor, uzun uğraşlar sonrasında Güray Vural'ı resmen kadrosuna kattı. Bir süre önce görüşmelere başlandığı duyurulan deneyimli oyuncuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na(KAP) bir açıklama gönderen bordo-mavili kulüp, iki ismin bonservislerinin Akhisar Belediyespor'a verilmesi karşılığında Güray'ın bedelsiz olarak kadroya katıldığı ifade edildi.

Buna göre Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu, ikinci yarı itibariyle Akhisar Belediyespor forması giyecek.
Konuyla ilgili olarak Trabzonspor Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcularımız Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu'nun Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne bedelsiz olarak kesin transferleri ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü profesyonel futbolcusu Güray Vural'ın Kulübümüze bedelsiz olarak kesin transferi hususlarında anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

NE KADAR KAZANACAK?
Öte yandan bordo-mavililer, bu açıklamadan birkaç dakika sonra yine KAP'a gönderilen bildirimle Güray'ın sözleşme süresini ve Trabzonspor'dan alacağı ücreti de duyurdu. Buna göre, 3.5 yıllık sözleşme imzalanan ve sezon sonuna kadar 1 milyon 250 bin TL kazanacak 27 yaşındaki futbolcu, 2016-2017 sezonunda 2 milyon 500 bin, 2017-2018 sezonunda 2 milyon 600 bin ve 2018-2019 futbol sezonunda da 2 milyon 700 bin TL garanti ücret alacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr