Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Eskişehirspor'u 3-1'lik skorla mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan deneyimli teknik adam güç farkını sahaya iyi yansıttıklarını anlatırken, "Maça yavaş başladık ama hızlanınca pozisyonları bulduk. Son beş dakikaya kadar pozisyon vermedik. Son bölümde kendi hatalarımızdan pozisyonlar verip golü yedik. Bugün çok pozisyona girip az gol attık. Hücumdaki etkin ataklarımızı arttırmalıyız. Eskişehirspor her maça hırslı başlıyor. Önemli olan dirençlerini kırmaktı. Bunu başardıktan sonra kolay maç oldu." dedi.

Ligin ikinci yarısına maç oynayamadan başladıklarını anlatan Güneş, şöyle devam etti: "Biz ligin ikinci yarısına maç oynamadan başlamak zorunda kaldık. Keşke Avrupa maçı oynasaydık. Oyuncularımızın durumunu görebilirdik. Şu an ise sıkışan bir fikstür içindeyiz. Hep Fenerbahçe'den sonra oynuyoruz. Bu hafta bu değişecek. Rize ve Trabzon deplasmanları zor deplasmanlar. Bu iki maçı geçtiğimizde de Antalyaspor maçımız var. Sonra milli maç arasında dinleneceğiz."

TÖRE VE QUARESMA'NIN SAKATLIKLARI!
Ricardo Quaresma ve Gökhan Töre'nin sakatlıkları hakkında da konuşan Güneş, ''Biz hata yapmadan doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Kazanmak mutluluktur zaten bunu kahkaha atarak göstermek gerekmez. Biz bir ekibiz. Görüntü itibariyle Quaresma'nın sakatlığı ciddi görünmüyor. 2 gün dinlenmeden sonra değerlendireceğiz. Gökhan da kupa maçında tekme yiyince olumsuz etkilendi. Sakatlık durumlarına bakacağız.'''


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr