Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, "Bugün maça yarım saat geç başlayabildik. Oyunun üstünlüğü bizdeydi ancak daha hızlı ve tempolu oynamalıydık. Daha hareketli olup pas yüzdemizi arttırmalıydık. Pozisyon sayımız azalınca oyunun keyfi kaçtı ancak maçı kazanmayı başardık. Hak ettiğimiz bir üç puan oldu. Rakibimiz maça sadece puan almak için çıkmıştı. Bizim oyunumuz bu değil ancak akıllı davranıp 1-0'la ayrılmak da önemli. Geçen haftaki hakem FIFA kokartlıydı. Bu maçtaki hakemin ise kokartı alındı. Performanslarını görüyoruz. Barış hocaya daha önce iki maç kaybettik ancak bu konulara girmiyoruz. Kendisi bugün adil bir yönetim gösterdi" dedi.

"FİKSTÜR DEĞİŞMEZ DİYORLAR. HER ŞEY DEĞİŞİR"
Fikstür konusunda yaşadıkları sıkıntıdan şikayetçi olan Güneş, "Bizim kupa maçını nereye koyacaklar merak ediyorum. Çarşamba'ya koysalar mümkün değil. Perşembe'ye koysalar Konyaspor'a uygun olmuyor. Antrenör maça çıkıyor, oyuncu çıkamıyor. Kurallar değişmez, fikstür değişmez diyorlar. Her şey değişiyor. Kuralları koyanlar futbol nasıl daha iyi oynanır diye düşünmeli" ifadelerini kullandı.

"GOMEZ'İN TEPKİSİNİ GÖRMEDİM"
Maç içinde oyundan alınan Mario Gomez'in tepkisi hakkında ise Güneş, "Duygularını kontrol edemeyen oyuncular sıradan oyuncular olur. Gomez'in herhangi bir tepkisini görmedim. Çıktı geldi ve tokalaştık" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı Ankara'da olan olaylar için de, "Maalesef Türkiye'de son dönemlerde bu tarz olayları çok sık yaşıyoruz. Bu işin bir sonu yok. Tüm dünya bu sorunu yaşıyor. Olanları ben de yeni öğrendim. Ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum" diye konuştu

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr