Boşandığı eşinden 1 çocuğu olduğu öğrenilen Candan'ın poliste suç kaydının bulunmadığı, ancak küçük yaştayken annesini bıçakla yaraladığı ileri sürüldü.
İstanbul'un Şişli İlçesi'nde yakalanan Şiho Candan'ın yapılan üst aramasında, E.G. adlı kişiye ait 2 kredi kartı, nufüs cüzdanı, sürücü belgesi ve sağlık müdürlüğü tanıtım kartının bulunduğu bildirildi. Candan'ın bu kart ve kimlerin, yolda bulduğu cüzdanın içinden çıktığını söylediği, ancak polisin E.G.'ye ulaşmaya çalıştığı kaydedildi.

SEVGİLİSİ POLİSİ ARAMAMIŞ

Katil zanlısı Candan'ın, Foça, Bursa, Antalya, İzmir ve Manisa'da bir süre vakit geçirdiği sevgilisi N.N.L.'nin ifadesinde, Candan ile ilişki yaşadıkları süre içinde daha önce de tatile gittiklerini, son gezi sırasında Ayla Coşkunlar'ın öldürülmesiyle ilgili bilgisinin olmadığını dile getirdiği öğrenildi. Foça'da katil zanlısının yanından ayrıldıktan sonra Manisa'ya geldiğini söyleyen, Candan gibi eşinden boşanan 1 çocuk annesi N.N.L.'nin, haberlerde cinayeti ve Candan'ın arandığını öğrendiği, ancak konuyla ilgili polisi aramadığı bildirildi. Bu arada, Coşkunlar ile telefon ya da sosyal paylaşım sitelerinden daha önce irtibat kurmadığı belirlenen Candan'ın, gecenin ilerleyen saatlerinde sorguya alınacağı, Coşkunlar'ı, kapıyı açmasını sağlamak için nasıl ikna ettiğinin de sorulacağı belirtildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr