Metin Diyadin'den sonra Önder Özen'le de yolları ayıran Göztepe yönetiminin gelecek sezon için Yılmaz Vural'ı da gündemine aldığı öğrenildi. 

Başkan Mehmet Sepil ve Başkan Vekili Talat Papatya'nın yaklaşık 3 hafta önce Vural'la Alaçatı'da yemekte buluştuğu ve yeni sezon için el sıkıştığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı ekibin 24'üncü haftada Alima Yeni Malatyaspor'la oynadığı maçı izleyen Yılmaz Vural, stat çıkışında taraftarların da büyük ilgisiyle karşılaşmıştı.
Papatya ve Sepil ile yaptığı görüşmeyi doğrulayan Vural ise Göztepe'de çalışmayı çok istediğini söyledi. Göztepe'nin proje kulübü olduğunu ifade eden Vural, "Kulübün geleceği çok parlak. Göztepe hem maddi hem de manevi olarak Türkiye'nin en güçlülerinden biri. Göztepe'yi destekleyen hangi taraftarı görsem, (Hocam seni burada görmek istiyoruz) diyor, boynuma sarılıyor. Taraftarın beni çok sevdiğini biliyorum. Ancak şu an yaptığımız konuşmaların detayına giremem" dedi.

TAKIM AURELİO'YA EMANET

Başkan Mehmet Sepil'le karşılıklı anlaşarak yolları ayıran Önder Özen, bu sabah yapılan antrenmana da çıkmadı. Sarı kırmızılıların Özen'ın ayrılmasından sonra Uğur Tütüneker'e sezon sonuna kadar görev yapması için teklif götürdüğü ortaya çıktı. Ancak Tütüneker'in en az 2 yıllık sözleşme talep ettiği ve Göztepe'nin önerisini geri çevirdiği ifade edildi. Yönetimin takımı kalan 7 maçta yardımcı antrenör Mehmet Aurelio'ya emanet edebileceği öğrenildi.

ÖZEN'İ İSTİFAYA GÖTÜREN OLAY

Öte yandan 2 hafta önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a yönelik hakaret içeren sözler sarfettiği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 3 maç ceza alan Önder Özen'in dün Başkan Mehmet Sepil'le görüşerek Göztepe macerasını noktaladığı bildirildi. Başkan Sepil'le yaptığı görüşmede, "Yaşananlardan dolayı enerjim kalmadı. Artık takıma katkım olmaz. Göztepe'ye zarar vermek istemiyorum. Bu hafta Karşıyaka derbisine yenilenerek çıkmak gerekiyor" dediği öğrenildi.

Göztepe'nin başında 6 müsabakaya çıkan Önder Özen 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Sadece 5 puan toplayan Özen'in Göztepe'si, Süper Lig potasından 16, play off barajından ise 6 puan geride kaldı.

Önder Özen ses kayıt cihazlarını unuttu... Neler söyledi neler!

PFDK'den, ses kaydı çıkan Önder Özen'e men cezası!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr