Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın protokol açılışı bugün yapılacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı açılış töreni öncesinde, stad çevresinde telaş ve büyük bir heyecan yaşanıyor.

Sadece siyasilerin ve kulübün efsane isimlerinin katılacağı açılışta Çarşı grubu da dahil hiç bir taraftar yer almayacak. Siyah beyazlı taraftarlar yeni statlarının siftahını yarın Bursaspor maçıyla yapacak.

Siyaset dünyasının bir çok ismi ve Divan Kurulu üyelerinin katılımı ile yapılacak açılış bugün 16:30'dan itibaren başlayacak. Davetliler saat 15.30'da stadyuma giriş yapacak.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Herhangi bir sorun yaşanmaması için alınan güvenlik önlemlerinin yanı sıra kulüp yetkilileri de herhangi bir aksaklık yaşanmaması için son hazırlıkları yapıyor ve hummalı bir şekilde çalışarak stada giriş kapılarında son düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü tarafından dün duyurulan açılış programı şöyle:

"Oluşturulan tören alanına saat 16.30 sıralarında geçiş yapılacak ve saat 17.00'de ise Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan'ın teşrifleriyle açılış töreni başlayacak. Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın konuşmasıyla başlayacak olan açılış töreninde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, camiamıza ve ülkemize mesajlarını Vodafone Arena'dan iletecek. Stadımızın video gösteriminin yapılmasının ardından Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan, Başkanımız Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerimizin eşliğinde stadımızı gezecek. Açılış töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erecek."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr