Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kadrosuna kattığı Mario Gomez, geleceğiyle ilgili önemli bir adım attı.

Yıldız futbolcu dün yaptığı açıklamalarda, geleceğinin siyah-beyazlı ekipte olup olmadığının henüz belirsiz olduğunu belirtmiş, 22 Nisan'da sona eren opsiyona dikkat çekilmişti. 

İtalyan basını oyuncunun menajeri ve avukatları aracılığıyla Fiorentina'ya başvurduğunu bildirdi.

La Nazione gazetesinin haberine göre oyuncunun menajeri Uli Ferber, İtalyan ekibinin kapısını çaldı. Gomez'in kontratının feshedilmesini ve oyuncunun serbest kalmasını istedi. 

KABUL ETMEDİLER

Gerçekleştirilen bu girişimin, futbolcunun rahatça başka takımlara transfer olabilmesi adına yapıldığı belirtildi. Ancak mor menekşeli kulübün, oyuncunun menajeri tarafından getirilen öneriyi geri çevirdiği ifade edildi. 

Fiorentinalı yöneticilerin golcü oyuncunun Türkiye'de kalmayacağını düşündükleri, dolayısıyla oyuncunun yeni transferinden para kazanma beklentisiyle bu yönde bir tavır takındıklarının altı çizildi. 

Mario Gomez'in başka takımlara transferi ancak Fiorentina üzerinden mümkün olabilecek. Beşikta ile İtalyan ekibi arasındaki anlaşmaya göre Alman yıldız, siyah-beyazlılardan ayrılmak isterse ancak Fiorentina'ya dönebiliyor. Bu yüzden oyuncunun başka bir takıma transferinde mor-menekşeler söz sahibi konuma geliyor. (vatan)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr