Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0 yendiği maçın yıldız isimlerinde Mario Gomez, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantepspor'a karşı 2 gol atan Alman yıldız önemli bir 3 puan aldıklarını söylerken, "Kolay olmadı. Sizler de biliyorsunuz, iki maçımız ertelendi. Bu bizim için zor bir durumdu. Nerede yerimiz göremiyorduk. Ama bu akşam kalitemizi koyduk. Yine de kendimizi geliştirmemiz gereken noktalar var. Tüm bunlara rağmen çok iyi bir başlangıç" ifadelerini kullandı.

Gomez, bireysel performansı hakkında da konuşurken "Başından bu yana çok sıkı bir şekilde çalışmak için elimden geleni yaptım. Biz ligin en iyi takımlarından biriyiz. Her maçta pozisyonlar buluyoruz. Benim de bunu değerlendirmem gerekiyor. Şampiyon takımın iyi bir golcüye ihtiyacı var. Arkadaşlarım da bana çok güzel asistler yapıyor. Çok daha fazla gol atmak için elimden geleni yapacağım, şampiyonluk için buna ihtiyacımız var. Eminim şampiyon olacağız. Çalışmaya devam edeceğim. Burada en güzel nokta sergilediğimiz performans. Güzel, göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr