Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Mario Gomez, Siyah beyazlılarnın resmi yayın organı Yavru Kartal Dergisi’ne özel bir röportaj verdi ve bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisinin Kara Kartal olduğunu söyledi.
Röportajına Türkiye ile Almanya liglerini karşılaştırarak başlayan Gomez, “Almanya elbette ki çok kaliteli bir futbol anlayışının sergilendiği, adeta bir futbol ülkesi. Ama ne olursa olsun herkes eninde sonunda Bayern Münih’in şampiyon olacağını biliyor. Ama Türkiye ligine heyecan katan şey şu; ligin sonunda ipin kimi göğüsleyeceği kesinlikle önceden tahmin edilemez. Bu da müthiş bir heyecan katıyor Türkiye ligine.” dedi.

"SEYREDEĞER FUTBOL SERGİLİYORUZ"
“Beşiktaş şu anda ligte oynayan en seyredeğer futbolu sergiliyor" diyen Alman yıldız, "Bu rakip taraftarların bile çoğunun kabul ettiği bir gerçek. Dolayısıyla Beşiktaş’ta forma giyen her futbolcu işini iyi yapıyor demektir. Kadro olarak çok iyiyiz ve şampiyonluk için de motivasyonumuzun tam olduğunu düşünüyorum, yeter ki Beşiktaş taraftarı da hep yanımızda olduklarını hissettirsin” diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr