Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun transferi hakkında Radyospor'dan Aydın Cingöz'e açıklamalar bulundu.

Bulut, Gökhan Gönül'ün transfer önceliğinin Fenerbahçe'de olduğunu iletti. Bulut, "Gökhan Gönül'ün transferi için şu anda Beşiktaş ile bir görüşme olmadı ve sezon sonuna kadar da bir görüşmemiz olmayacak. Yurt dışından bazı telefonlar, teklifler alıyoruz, normal. Tekliflerin olmaması anormal bir durum." dedi.

"TEKLİF GELMESİ NORMAL"

Gökhan Gönül'e transfer teklifler gelmesinin gayet normal olduğunu ifade eden Bulut, "Gökhan'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve bizim önceliğimiz Fenerbahçe tabii ki ve şu anda Türkiye'den kimseyle görüşme olmadı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ne zaman isterse o zaman Gökhan Gönül'ün transferi için görüşeceğiz" şeklinde konuştu.

ALBAYRAK: GÖKHAN VE MEHMET'İ KİM İSTEMEZ!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albrayrak da Gökhan Gönül'ün transferi hakkında, "Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’ın kulübüyle sözleşmeleri bitiyor. Bu konuda bazı yakıştırmalar yapılıyor... Bir temasımız yok ama bu tip oyuncuları kim kadrosunda görmek istemez" ifadelerini kullandı. (sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr