9 sezon Fenerbahçe'de top koşturduktan sonra Beşiktaş'a transfer olan ve eski evine ilk kez siyah beyazlı formayla çıkan Gökhan Gönül, maçın ardından konuştu.

NTV Spor'a konuşan Gökhan, yaşanan olaylarla ilgili yorum yapmak istemediğini belirterek, ''Maçta yaşananlar ve bana gösterilen tepkiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ben Fenerbahçe'den ayrılık gerekçemi zaten sezon başında anlatmıştım. Bir kez daha geri dönüp yaşanılanları tekrar anlatmama gerek yok. Ancak transfer sürecinde basında farklı haberler çıktı. İnsanların o haberlerin etkisinde kaldığını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

''ESKİ TAKIM ARKADAŞLARIMLA PROBLEM YAŞAMADIM''
Eski takım arkadaşlarıyla herhangi bir problem yaşamadığını da sözlerine ekleyen Gökhan, ''Onlar da tıpkı benim yaptığım gibi sahada işlerini yaptılar.'' dedi.

Maç boyunca Fenerbahçeli taraftarların ağır tepkiler gösterdiği Gökhan Gönül için Fenerbahçeli taraftarlardan sahte paralı protesto da gelmişti. Sarı-lacivertli taraftarlar, üzerinde Gökhan Gönül'ün fotoğrafının yer aldığı sahte paraları sahaya fırlatmıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr