UEFA Avrupa Ligi son 32 maçında Lokomotiv Moskosva'yı 2-0 geçen Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Taraftar her zaman destekliyor beni, tek bir gün bile ıslıklamaladılar yalnız bırakmadılar, minnettarım" diyerek sözlerine başlayan Gökhan, "Elimden geleni yapıyorum kimi zaman hatalarımız da oluyor ama soyunma odasına gelince cebimde bir şey kalmıyor, her şeyimi sahada veriyorum" dedi. Yoğun bir maç temposuna girdiklerini hatırlatan başarılı oyuncu, "3 günde bir maç oynayacağız, Milli araya kadar Beşiktaş derbisi de dahil önemli bir periyot bizi bekliyor. Hiç kaybetmeden Milli araya girmeliyiz" diye konuştu.

"UEFA KUPASINI KAZANACAĞIZ"
Artık lige konsantre olacaklarını ifade eden Gökhan Gönül, "Bugün önemli olan gol yememekti ayrıca 2 veya daha çok gol atmaktı, şansları da yakaladık. 2-0 ilk maç için iyi oldu. İnşallah ikinci ayakta da böyle olur. Artık lige konsantre olacağız, bunun ikinci ayağını da Moskova'da oynayacağız" şeklinde konuştu.
"Yarı finale kadar geldik daha önce" dyerek sözlerine devam eden Gönül sözlerini, "Final 40 adımlı bir yerse, 39'uncu basamakta kaldık, aynı başarıyı gösterebiliriz bu sene. Çok iyi, vefakar bir kadroya sahibiz, Bugün çok özel bir taraftar vardı, çok iyi destektlediler bizi, her maça böyle bir destekle çıkarsak UEFA Kupası'nı da kazanacağımızı düşünüyorum" diyerek noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr