Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile karşılaştığı maçı öncesi kaburgasındaki kırık nedeniyle ağrı kesici tedavisi gören Gökhan Gönül’ün, A numunesinde yasaklı maddeye rastlandığı iddia edilmişti.   Konu hakkında açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu, kendilerine herhangi bir bilgi gelmediğini söyledi.   TFF: BİZE BİLGİ GELMEDİ

Hürriyet'in haberine göre; TFF kaynakları, "Gökhan Gönül konusunda kendilerine herhangi bir bilgi gelmedi" dedi.

FENERBAHÇE: İLAÇLARI ZAMANINDA BİLDİRDİK

Fenerbahçe cephesi ise, Gökhan Gönül'ün kaburgasındaki kırık nedeniyle yasaklı madde içeren ağrı kesicileri kullandığını ancak tedavinin her aşamasında bunların TFF'ye bildirildiğini açıkladı. Söz konusu madde ağız ya da damar yoluyla değil göğse yapılan iğne ile alınıyor. Halen olayla ilgili araştırmalarını sürdüren Fenerbahçe Kulübü'nün gün içerisinde bir açıklama yapması bekleniyor.

Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut da konuyla ilgili hiçbir bilgisi olmadığını, yasaklı madde iddiasını medyadan öğrendiğini söyledi.

YASAKLI MADDE İDDİASI

AMK gazetesinin sabah saatlerinde geçtiği haberde; Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Gökhan Gönül’den alınan numunede yasaklı maddeye rastlandığını iddia etti.

İddiaya göre; Gönül, Beşiktaş maçı öncesi İstanbul’da ağrı kesici iğne tedavisi gördü. Tedavi sonrası derbiye çıkan yıldız isim kura kendisine çıkınca idrar numunesi verdi. Köln Doping Araştırma Merkezi’nde açılan A numunesinde yasaklı madde çıktı. 

Gökhan Gönül'de doping iddiası!

"Önceliğimiz Fenerbahçe"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr