Milli göreve hazır olduğunu açıkça ifade eden Volkan Demirel, yaşanan süreçte kimsenin kendisine sahip çıkmamasından yakınırken; Fatih Terim ise Volkan Demirel ile ilgili sorulara tepki gösteriyor.
Terim - Volkan gerginliği millilerin gündemine otururken gazeteci Attila Gökçe, Volkan'in yeniden milli formayı giyebilmesinin tek yolunun basının önünde özür dilemesi olduğunu söyledi.
NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi isimli programa telefonla bağlanan Gökçe, “Fatih Terim, Volkan Demirel’in basının önünde özür dilemesini bekliyor. Bu bilgiyi Milli Takım’ın içerisinden aldım” dedi.

Attila Gökçe'nin sözleri şöyle;

"Bu bilgiye dürüstçe sizle paylaşayım. Sevgili Mehmet (Demirkol) anlamıştır. İsim vermek bana yakışmaz. Milli Takım'a yakın biriyle konuşmuştum. Bunun da kamuoyunda ikna edici bir şekilde yapması isteniyor. Tüm bunlar Volkan'ın sorumluluğunda. Bunların yanıtını zaman içerisinde Volkan verecektir diye düşünüyorum. Fatih hoca Milli Takım basın toplantısında Volkan'ı soran gazetecilere 'Diğer çağrılmayanları soruyorsunuz. Siz bundan besleniyorsunuz' dedi. Kazakistan maçından önce yaşadığımız olay sonuç olarak bir gerçektir. Biz bu gerginliklerden besleniyoruz. Gerginliklerden herkes besleniyor. Bizim payımız sorumluluğumuz burada yok. Nasıl sonuçlanacağını merak ediyoruz. Fatih hocamız medyada her zaman yardımcı olmuştur. Bu yorumu yapmamasını isterdik. Merak edilen her şey haber olur. Merak da kaynağından araştırılır. Burada kaynak da Fatih Terim'dir. Volkan sorusu bu yüzden soruldu."

Attila Gökçe, 17 Mart 2016 tarihinde kaleme aldığı köşe yazısında da, “Volkan Demirel en kısa zamanda özel bir basın toplantısı düzenleyerek tüm samimiyeti ve pişmanlığıyla önce terk ettiği takım arkadaşlarından, sonra Volkan Babacan’dan, sonra teknik heyetten ve nihayet Türk futbol severlerinden özür dilemeli! Ayrıca kimin sözleriyle stattan ayrıldığını, kimin sözleriyle geri döndüğünü de açıklamalı! Bu özürüyle kamuoyunu ve Milli Takım’daki hocalarını, arkadaşlarını ikna etmeli. Terim, gerekirse en değerli oyuncularından vazgeçebileceğini defalarca göstermiş bir teknik direktördür. Şu da unutulmasın: Volkan’ı sonraki maçlarda oynama hakkını kaybetmemesi için terk ettiği stada geri döndüren de Terim’dir” ifadelerini kullanmıştı.

Volkan Demirel: 'Kimse bana sahip çıkmadı'

Fatih Terim'den Volkan Demirel patlaması

Volkan Demirel'den milli takım açıklaması!

Terim, 'Dünya Şampiyonu'ndan fazla kazanıyor!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr