Gençlerbirliği, Sırbistan'ın Radnik Surdulica takımından Ganalı oyuncu Samuel Kwame Owusu'yu kadrosunu kattı. Ganalı oyuncunun transferiyle Kırmızı - Karalar yabancı futbolcu sayısı 15'e çıkartarak TFF'nin getirdiği 14 yabancı kontenjanını aşmış oldu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk olarak bir süre antrenmanlarda denediği 20 yaşındaki Malili sol kanat oyuncusu Dieudonne Gbakle ile PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'dan Vedat Muriç'e imza attıran Gençlerbirliği, transferde hız kesmedi ve Slovakya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Slovan Bratislava'nın Sırp kanat oyuncusu Marko Milinkovic ve Karadağlı ön libero Aleksandar Scekic'i de kadrosuna dahil etti.

Sezonun bitmesiyle Djalma Campos ve Aleksandr Hleb'in takımdan ayrılmasına rağmen Gençlerbirliği'nde yabancı oyuncu sayısı şu an 15. 

Kırmızı-siyahlı takımın kadrosunda bulunan yabancı futbolcular şunlar:

Bogdan Stancu, Ante Kulusic, Olafur Ingi Skulason, Guy Lucien Michel Landel, Per Johannes Hopf, Sergei Palitsevich, Samuel Kwame Owusu, Aleksandar Scekic, Vedat Muriç, Dieudonne Gbakle, Marko Milinkovic, Mustafa El Kabir, Martin Spelmann, Panajotis Dimitriadis, Iasmin Latovlevici.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr