Kulübün yönetim kurulunun da katılımıyla bir otelde basın toplantısı gerçekleştiren Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor'un Jose Morais ve Eto'o gibi transferlerle iyi bir takım olduğunu ve birkaç destekle Avrupa'da oynayabilecek hale gelebileceklerini dile getirdi.

Yeni sezonda nokta transferler yapacaklarını belirten Gencer, son zamanlarda Ronaldinho transferinin çok tartışıldığına dikkati çekerek, "Geçen yıl Ronaldinho Brezilya'da oynadı. Geçen yıl bizzat bir arkadaşı aracılığıyla beni arayarak evine davet etti ve 'yüz yüze görüşelim" dedi. Biz Eto'o transferinden sonra bu transferi kaldıramayacağımızı biliyorduk. Şehrin dinamiklerinin bu transfer için seferber olması lazım. Ronaldinho transferi için turizmcileri, seçilmiş ve atanmışlarının bizi zorlaması lazım. Her geçen gün hızla artan Antalyaspor taraftarı var. Antalyaspor taraftarının heyecanını gözlememiz lazım. Bu coşkuyu yakaladığımız an transferi bitirmememiz için hiçbir engel olamaz. Bu yaz kampında inşallah Eto'o ve Ronaldinho'yu bir arada görürüz. Bu transferle ilgili en önemli tarih 6 Haziran. O tarihte Samuel Eto'o ve Ronaldinho Londra'da buluşuyor. Büyük ihtimal biz de orada oluruz. Son detaylar konuşulur ve inşallah transfer gerçekleşir." dedi.

Messi ve Rihanna Antalya'da buluşacak!

KOMBİNE FİYATLARI

Kombinelerle ilgili yeni sezonda rekor kırmayı istediklerini belirten Gencer, geçen yıl 17 bin kombine sattıklarını ifade etti.

Passolig sayısının ise 50 bine ulaştığını ifade eden Gencer, "30 Haziran'a kadar 30 bin kombine satmayı hedefliyoruz. Bu şehrin bunu yapacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Öte yandan basın toplantısında Antalyaspor'un 2016-2017 sezonu kombine fiyatları açıklandı. Açıklamaya göre, 30 Haziran'a kadar kampanyalı kombine bilet fiyatları, kale arkası alt tribün 160, kale arkası üst tribün 200, doğu üst tribün 400, doğu alt tribün 500, batı üst tribün 500 ve batı alt tribün ise 750 lira olacak.

Haziran ayından sonra ise kombine biletler, kale arkası alt tribün 200, kale arkası üst tribün 240, doğu üst tribün 500, doğu alt tribün 600, batı üst tribün 600, batı alt tribün 850 liradan satışa sunulacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr