Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder" sözüyle ünlenen ve Ensar Vakfı'ndaki tecavüz olaylarını "Peygamberin cemaatinde de vardı" diyerek aklamaya çalışan Alparslan Kuytul'a CHP'li Yenimahalle Belediyesi tarafından yer tahsis edilmişti.

Ensar Vakfı skandalı için bunları söyledi: Peygamberimizin cemaatinde de vardı

"Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder"

Yenimahalle Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ni Furkan Vakfı'na açması üzerine Batıkent Nazım Hikmet Kültür Merkezi konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Sendika'nın haberine göre CHP'li belediye gelen tepkiler üzerine etkinliği iptal etmek zorunda kaldı.

Batıkent NHKM tarafından yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

Nazım Hikmet, bu memlekette aydınlanma mücadelesinin, karanlığa boyun eğmeyişin adıdır. Bizler, Nazım'dan aldığımız o büyük mirasla bugün aydınlanma mücadelesini büyütmeye çalışırken, birilerinin bu gerici, yobaz, sapık takımıyla, Nazım'ın adını yan yana getirmesini kabul etmiyoruz ve izin vermiyoruz. Furkan Vakfı denen gerici örgütlenme, çocuklara tecavüz eden Ensar Vakfı'nı aklamaya çalışanlardan bir tanesi olup, aynı sapkınlığın bir parçasıdır. Yenimahalle Belediyesi'ne önerimizdir, derhal tabelanızı indirin ve isminizi "Ensar Kültür Merkezi" olarak değiştirin. Gücünüz yetmez ama Nazım Hikmet'in adını kirletmeye uğraşmayın.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr