Hemen her gün farklı gelişmeler ile gündeme gelen Galaxy S7 şimdi ise sertifika haberi ile basında kendine yer buldu. Model, basına sızan teknik özellikler ve görsellerden sonra sertifika aldı.
Galaxy S7 sertifika ile karşımızda!
Aşağıdaki ekran görüntüsü, Galaxy S7 modelinin aldığı sertifikayı belgeliyor. 3C (China Compulsory Certification) olarak bilinen sertifikayı alan Galaxy S7 için artık geri sayım başladı diyebiliriz. Model henüz TEN’dan sertifika almadı ancak önümüzdeki günlerde bu gelişme de basına yansıyacaktır.
İlgili sertifika şimdilik üç model ile ilgili. Bu modeller SM-G9308, SM-G9300 ve SM-G9350 olarak görülüyor. Galaxy S7’nin dört versiyon ile geleceği düşünülüyordu ancak sertifikada sadece üç cihaz bulunuyor. Versiyonlardan biri yaz aylarında duyurulacak olabilir.


Tabii bu arada sertifika ile ilgili yayınlanan görselde ufak bir detay daha göze çarpıyor. Tüm versiyonlarda 9V 1.67A ve 5V 2A şarj adaptörü olduğu görülebiliyor. Bu rakamlar hızlı şarja işaret ediyor. Yani Galaxy S7 sertifika görseli cihazların hızlı şarj özelliğine de sahip olacağını ortaya çıkarmış oldu.
Geçtiğimiz gün netleşen bilgiye göre Samsung Galaxy S7 modelleri 21 Şubat tarihinde duyurulacak. Hatta Samsung bu konuyla ilgili #TheNextGalaxy etiketini kullanacak. Şimdilik diğer detaylar için bir süre daha beklemek gerekiyor.

Yeni Galaxy J7 performans değerleri ile karşımızda!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr