Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un beklenen yeni modeli Galaxy Note 7 ön siparişe çıkacağı bilgisi ile gündeme düştü. Hatta iddialara göre telefonun şimdiden Dubai’de ön siparişe çıktığı söyleniyor. İşte detaylar.


Samsung Galaxy Note 7 ön siparişe çıktı mı?
Ülkemiz için konuşacak olursak bu sorunun cevabı şimdilik hayır. Ancak iddialar aksini iddia ediyor. İddiaya göre Samsung Galaxy Note 7 şu an itibariyle Dubai’de ön siparişe çıkmış durumda. T-Mobile isimli GSM operatörünün de önümüzdeki hafta itibariyle cihazın ön siparişe çıkaracağı söyleniyor.
Daha önce basına sızan bilgilere göre telefonun 2 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurulacağını sizlerle paylaşmıştık. Dolayısıyla ön sipariş konusunda önümüzdeki hafta pek mantıklı görünmüyor.
Aşağıdaki fotoğraf SamMobile isimli haber kaynağında paylaşılmış durumda ve Dubai’de çekildiği söyleniyor. Fotoğraftaki yazıda “Sıradaki Galaxy geliyor. Ön sipariş verin ve ilk sahiplerinden biri siz olun.” İbaresi dikkat çekiyor. Hemen aşağıda ise Note serisinin imzası olan S-Pen dokunmatik kalem dikkat çekiyor.
Dubai’de şu günlerde 140 dolar vererek bir adet Samsung Galaxy Note 7 ön siparişi verebiliyorsunuz. Üstelik ön sipariş verirseniz 128 GB kapasiteli bir microSD hafıza kartı da hediye ediliyor. Bu bilgiyle birlikte Galaxy Note 7 modelinde hafıza kartı yuvası olduğu ihtimalleri güçleniyor. Çünkü bir önceki model olan Note 5’te hafıza kartı yuvası bulunmuyordu. Detaylar şimdilik bu kadar.

iPhone 7’den yeni video geldi!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr