Galatasaray Dursun Özbek UEFA ile yapılan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Başkan Özbek, UEFA'ya savunmasını sunduktan sonra umutlu olduklarını ifade etti. 

Özbek'in açıklamaları şu şekilde;

"Toplanıtı daha evvel biz daha önce geçlmiş yıllarla ilgili bilgileri aktarmak için gelmiştik. Buradaki hakimler kuruluna tekrar bilgi verdik. Neden bunlar oluştu ne yapılması gerekiyor diye. Burada Galatasaray'n savunması son derece net görüşler üzerinde duruyor., Hakimler kurulunun vereceği bir karar bu. Burada iki etap olduğunu dikkatlerden kaçırmayalım. Galatasaray'ın çok önemli bir marka olduğu vurgulandı. Bütün bu ortaya koyduğumuz düşünceleri yorumlayacaklarını düşünüyorum. Bir hafta içerisinde karar verecekler."

"CEZA ALIRSAK CAS'A GİDERİZ"

"İki tarafında birbirini anlatığı bir toplantı oldu. Buradan iyi bir netice bekliyoruz.
buradaki en önemli faktör buranın iki ayaklı olduğunun farkına varmak lazım. UEFA'nın verdiği kararları CAS'a taşımak dolayısıyla CAS'ta düzeltilmesi gereken bir kara olacağını düşünüyorum. Fakat CAS'a gerek kalmayacak.

Bileklik hepimizde vardı, UEFA'ya 'Tek bilek, tek yürek' kampanyasını anlattık. Çok detaylı bir anlatım yaptık. Buraya veza almamak için geldik. Ortada ceza yokken ceza almış gibi, yorum yanlış olur."

KARAR 29 ŞUBAT'TA

Finansal Fair-Play kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle, Galatasaray'ın Avrupa kupalarından 1+1 yıl süreyle men edilmesi isteniyor. UEFA, Galatasaray ile ilgili kararını 29 Şubat'ta açıklayacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr