Adelaide United Avustralya 1. Ligi tarihinindeki ilk şampiyonluğunu geçtiğimiz sezon elde etti. 26 maçta forma giyerek takımın en istikrarlı isimlerinden olan Carrusca, verdiği gol paslarının yanı sıra beş kez de fileleri havalandıran futbolcu kazanılan kupada büyük pay sahibi olurken, sezonun en iyi futbolcusu seçilmişti.

TARAFTARLAR PANKARTLA PROTESTO ETTİ

Ligdeki zaferle Asya Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı kazanan kırmızı­mavili ekipte teknik direktör Guillermo Amor, beklenmedik bir karar aldı. Şampiyonlar Ligi kadrosuna Arjantinli futbolcuyu dahil etmedi. Bu durum sadece oyuncunun kendisini değil, Adelaide taraftarını da üzdü. Şampiyonlar Ligi maçında 'Sihirbazımız Carrusca nerede?' pankartı asan taraftar teknik adamı protesto etti.

BAŞKA TAKIMA GİDECEĞİNİ İLETTİ

Yaşananların ardından Marcelo Carrusca takımdan ayrılma kararı verdi. Bunu yönetime ileten Arjantinli futbolcu, Haziran ayında bitecek sözleşmesini yenilemeyeceğini iletti, Avustralya'da başka bir takıma gitmek istediğini iletti. Yakın bir zamanda Avustralya vatandaşı da olacak yıldız ismin, artık yerli futbolcu statüsünde de olacağı için birçok talibinin bulunduğu belirtildi.

"İKİ YILDIR BU ANI BEKLİYORUM"

Kulübe tarihinin en başarılı dönemini yaşatan Marcelo Carrusca'nın başına gelenler ülkede geniş yankı uyandırdı. Kulübün tavrı, tuhaf, garip ve anlaşılmaz' olarak tanımlandı. Carrusca da hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, "İki yıldır Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım anı bekliyordum. Katılma hakkı kazandığımızda da epey heyecanlanmıştım" diye konuştu.

Kaynak: Skorer

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr