Galatasaray gözünü eski yıldızına dikti. Yönetim, Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal'i tekrardan Sarı - Kırmızılı formayı giydirmek için harekete geçeceği öne sürüldü. 

Lig Tv'de Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Mehmet Topal ile ilgili soruya cevap vermemesi bu iddiayı doğrular niyelikte olduğu yorumlandı.

Dursun Özbek'ten Lucescu ve Mehmet Topal bombası!

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray yöneticileri, “Örümcek” lakaplı eski futbolcusuna imza attırmak için Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanması ve milli yıldızın kulübü Fenerbahçe ile yapacağı görüşmesini bekleyecek.

Galatasaray taraftarlarının, eski oyuncularını yeniden sarı kırmızılı formayla görme arzusu, yönetimden de tam destek aldı. Sezonun son maçının ardından sarı lacivertli yönetimle masaya oturacak Mehmet Topal için Galatasaray şimdilik sessiz ve sakin bir şekilde beklemeye geçti.

GÖZLER 26 MAYIS’TA

Aziz Yıldırım ile Mehmet Topal, yeni sözleşme adına 26 Mayıs’ta Antalya’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından bir araya gelecek.

Topal için yapılacak zirvenin ardından sarı lacivertliler, milli takım formasıyla Euro 2016’da boy gösterecek oyuncusuyla kontrat uzatmazsa, beklemede olan Galatasaray hemen devreye girecek.

İki tarafın yapacağı görüşme gerçekleşmeden, Galatasaray bir hamle yapmayacak. Ancak, Sarı Kırmızılıların, 30 yaşındaki Mehmet Topal konusunda nabız yokladığı da bir gerçek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr